keskiviikkona, lokakuuta 31, 2007

Suppispastan paluu

Edellinen suppilovahveropasta oli ok, mutta jäi kaipaamaan muuntelua. Tässä toinen versio, johon makua toivat ruusukaali sekä vuohenjuusto. Toimii! Itse laitoin reilun sentin paksuisesta chevre-kiekosta puolikuun, mutta enempikään ei olisi tehnyt huonoa. Hauskan syksyisen vihanneksista, joka tapauksessa.
















Ruusukaali-vuohenjuusto-suppispasta (yhdelle nälkäiselle)
pastaa
punasipuli
1 valkosipulinkynsi
kourallinen ruusukaaleja
reilu 1 dl kuivattuja suppilovahveroita
tilkka vettä
murustettua chevre-juustoa
pippuria, yrttisuolaa
tarjoiluun parmesania ja tomaattia

*Keitä pasta ohjeen mukaan.
*Hienonna puna- ja valkosipuli. Leikkaa ruusukaalit 2-4 osaan. Laita suppilovahverot mukiin ja kastele ne vedellä.
*Kuullota punasipulia ja valkosipulia pannulla rasvassa, kunnes ne hieman pehmenevät. Poimi suppilovahverot mukista ja lisää pannulle. Lisää hetken kuluttua myös ruusukaalin palat. Kääntele varovasti, jotteivät ruusukaalin palat hajoa. Lisää tilkka vettä, anna hautua hyväksi katsomasi aika.
*Murusta joukkoon makusi mukaan vuohenjuustoa, lisää myös mausteet. Sekoita kypsä pasta kastikkeen joukkoon. Tarjoile parmesanin ja tomaatin kanssa.

Ei kommentteja: